Over VEBO

VEBO AV & IT Rental Solutions is dé partner voor een flexibele invulling van AV- en IT-oplossingen. U profiteert tijdelijk van hoogwaardige AV- en IT-oplossingen en beperkt zo de kosten. De gepersonaliseerde producten zijn inzetbaar op elke locatie, afhankelijk van uw vraag. Kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand. Zo bezorgen en installeren onze professionals onze oplossingen op de door u gewenste locatie en wordt u compleet ontzorgd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, dat is VEBO AV & IT Rental Solutions.

Wat leveren wij?

VEBO AV & IT Rental Solutions is gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete AV- en IT-omgeving. Zoekt u een imposante videowall, presentatieschermen, PC’s, laptops of printers? Met onze tijdelijke oplossingen profiteert u van maximale kwaliteit op een flexibele wijze. Zo vindt u bij VEBO AV & IT Rental Solutions altijd wat u zoekt. Haarscherpe beelden, voor een nog scherpere prijs! Onze producten zet u in onder vrijwel alle lichtomstandigheden op de meest uiteenlopende locaties zoals bibliotheken, vergaderzalen, beurzen.

Heeft u interesse in het huren van (één van) onze producten? Bekijk hier ons ruime assortiment of neem contact met ons op voor advies op maat

Meer informatie ontvangen?

Offerte aanvragen