Over ons

VEBO Rental is dé partner voor een flexibele invulling van AV- en IT-oplossingen. U profiteert tijdelijk van hoogwaardige AV- en IT-oplossingen en beperkt zo de kosten. De gepersonaliseerde producten zijn inzetbaar op elke locatie, afhankelijk van uw vraag. Kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand. Zo bezorgen en installeren onze professionals onze oplossingen op de door u gewenste locatie en wordt u compleet ontzorgd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, dat is VEBO Rental.

Waarom VEBO Rental?

VEBO is er voor iedereen en biedt voor iedere vraag een oplossing op het gebied van AV- en IT-verhuur. Met ons ruime assortiment en hoogwaardige service is geen opdracht ons te gek. Onze professionals zetten graag dat ene stapje extra om onze oplossingen 100% aan te laten sluiten op uw wensen.

Wat doen wij?

VEBO biedt tijdelijke AV- en IT-oplossingen voor de zakelijke markt en (semi) overheid. Met onze tijdelijke oplossingen profiteert u van maximale kwaliteit op een flexibele wijze. Heeft u een behoefte voor enkele maanden of enkele uren? Met ons ruime assortiment en hoogwaardige service is geen opdracht ons te gek.

Wat leveren wij?

VEBO is gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete AV- en IT-omgeving. Zoekt u een imposante videowall, presentatieschermen, PC’s, laptops of printers? Met onze tijdelijke oplossingen profiteert u van maximale kwaliteit op een flexibele wijze. Zo vindt u bij VEBO altijd wat u zoekt. Haarscherpe beelden, voor een nog scherpere prijs! Onze producten zet u in onder vrijwel alle lichtomstandigheden op de meest uiteenlopende locaties zoals bibliotheken, vergaderzalen, beurzen.

Heeft u interesse in het huren van (één van) onze producten? Bekijk hier ons ruime assortiment of neem contact met ons op voor advies op maat

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Social

Blijf automatich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social-media kanalen.